در پی لغو پشتیبانی شرکت سیرکل از ترون بعلت مشکلات مربوط به امنیت این بلاکچین، شایعاتی در مورد احتمال لغو پشتیبانی تتر (usdt) نیز به گوش می‌رسد. با این حال تتر هنوز موضع مشخصی در این مورد اخذ نکرده است.

علی رغم اینکه شرکت رقیب تتر، یعنی سیرکل (circle) روز سه‌شنبه امکان مینت و صدور استیبل کوین خود در شبکه ترون را متوقف کرد، شرکت تتر هنوز پاسخی قطعی در این مورد ارائه نکرده است. تتر در پاسخ به سوالی در مورد احتمال پیروی از رویکرد سیرکل اعلام کرد:

تتر بر روی چندین بلاکچین فعالیت می‌کند که به سادگی نقش لایه‌هایی برای انتقال این استیبل کوین را فراهم می‌کنند. تتر به منظور اجرای تعهدات و پیروی از قوانین، همچنان از امکان فریز یا مسدود نمودن تراکنش‌ها بر روی لایه‌های ارتباطی که مستقیماً پشتیبانی می‌شوند برخوردار است. با این حال، tether به طور مداوم شرایط ایمنی هر یک از لایه‌های ارتباطی پشتیبانی شده را به منظور اطمینان از برخورداری از بالاترین استانداردهای لازم برای جامعه تتر نظارت می کند.

براساس داده‌های کوینگکو (coingecko)، تتر با در اختیار داشتن ارزش بازار ۹۷.۷ میلیارد دلاری، به عنوان بزرگترین استیبل کوین بازار شناخته می‌شود، در حالی که ارزش بازار یو اس دی کوین (usdc) شرکت سیرکل  به ۲۸ میلیارد دلار می‌رسد.

طبق گزارش شفاف‌سازی تتر در تاریخ ۲۱ فوریه (۲ اسفند)، بیش از ۵۱.۸ میلیارد تتر در شبکه ترون وجود دارد، یعنی بیش از نیمی از ۱۰۱ میلیارد توکن توزیع شده بین بلاکچین های مختلف. همچنین حدود ۷۶.۲ میلیون دلار نیز برای تامین نقدینگی این توکن در شبکه ترون در کوتاه مدت کنارگذاشته شده است.

اظهارات تتر در پاسخ به اطلاعیه circle در تاریخ ۲۰ فوریه، مبنی بر توقف فوری صدور usdc در شبکه ترون و توقف پشتیبانی از این شبکه بیان شد. سیرکل در بیانیه خود اعلام کرد که برای حفظ اعتبار، ایمنی و شفافیت usdc، پشتیبانی از شبکه ترون را به‌طور تدریجی را متوقف می کند.

سازمان ملل نیز طی گزارشی در ماه گذشته اعلام کرد که سهولت جابجایی، ناشناس بودن و کارمزد‌های پایین، تتر مبتنی بر لاکچین ترون را تبدیل به گزینه‌ای مناسب برای پولشویی و کلاهبرداری‌های سایبری در منطقه جنوب شرق آسیا نموده‌اند.

گزارشی که البته با واکنش منفی تتر و اشاره به نادیده‌گرفتن قابلیت ردیابی usdt و همچنین سابقه همکاری این شرکت با نهاد‌های مجری قانون همراه شد.

در بیانیه متقابل تتر به ضبط بیش از ۳۰۰ میلیون دلار usdt مورد استفاده در جرائم طی چند ماه گذشته اشاره شده است. از جمله ۲۲۵ میلیون دلاری که در ماه نوامبر ۲۰۲۳ طی بخشی از تحقیقات ایالات متحده در مورد یک سندیکای قاچاق انسان در جنوب شرقی آسیا مسدود شده بود.

گروه نظارت بر اخلاق کمپینی برای پاسخگویی (cfa)، طی نامه‌ای که در ماه نوامبر برای کنگره ایالات متحده ارسال شد نوشته است:

ردپای ترون در چندین پرونده بین‌المللی شامل میلیارد ها دلار تراکنش غیرقانونی توسط گروه‌های تبهکار و نهاد‌های تحریم شده، قابل مشاهده است.

کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده (sec) نیز در ماه مارس ۲۰۲۳ از بنیاد ترون و بنیانگذار آن یعنی جاستین سان به اتهام فروش اوراق بهادار ثبت نشده و دستکاری معاملات، شکایت کرده بود. البته تمام این ادعا‌ها توسط جاستین سان رد شده‌اند.

آیا می خواهید افکار خود را به اشتراک بگذارید؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *